TOKAJ Tokajský Forditáš

    O víne

     

    Rok

    2019

    Klasifikácia

    sladké

    Objem (l)

    0.5

    Alkohol (%)

    13

    Zvyškový cukor (g/l)

    38,9

    Bezcukorný extrakt (g/l)

    31,5

     

    Výlisok vzniknutý počas výroby tokajského samotoku skrýva v sebe ešte veľa tajomstiev. V bobuľách (cibébach) lisovaných veľmi šetrným spôsobom sú prítomné ďalšie chute a arómy, ktoré sú očarujúce a nezabudnuteľné. Ochutnajte skvelé víno a buďte bohatší o ďalší objav nového tajomstva.

    Toto prírodné sladké víno je vhodné k cestovinám i jedlám z rýb.

    Odporúčaná teplota podávania je 10 - 12°C.

          
    14undefined45 undefined
    Skladom
          
    Odrody
          00000000000-2-1-1-1-1

    O víne

     

    Rok

    2019

    Klasifikácia

    sladké

    Objem (l)

    0.5

    Alkohol (%)

    13

    Zvyškový cukor (g/l)

    38,9

    Bezcukorný extrakt (g/l)

    31,5

     

    Výlisok vzniknutý počas výroby tokajského samotoku skrýva v sebe ešte veľa tajomstiev. V bobuľách (cibébach) lisovaných veľmi šetrným spôsobom sú prítomné ďalšie chute a arómy, ktoré sú očarujúce a nezabudnuteľné. Ochutnajte skvelé víno a buďte bohatší o ďalší objav nového tajomstva.

    Toto prírodné sladké víno je vhodné k cestovinám i jedlám z rýb.

    Odporúčaná teplota podávania je 10 - 12°C.

    REFERENCIE

    Povedali o nás

    Všetky referencie