TOKAJ Tokajský Forditáš
O víne
| Rok | 2019 |
| Klasifikácia | sladké |
| Objem (l) | 0.5 |
| Alkohol (%) | 13 |
| Zvyškový cukor (g/l) | 38,9 |
| Bezcukorný extrakt (g/l) | 31,5 |
Výlisok vzniknutý počas výroby tokajského samotoku skrýva v sebe ešte veľa tajomstiev. V bobuľách (cibébach) lisovaných veľmi šetrným spôsobom sú prítomné ďalšie chute a arómy, ktoré sú očarujúce a nezabudnuteľné. Ochutnajte skvelé víno a buďte bohatší o ďalší objav nového tajomstva.
Toto prírodné sladké víno je vhodné k cestovinám i jedlám z rýb.
Odporúčaná teplota podávania je 10 - 12°C.
O víne
| Rok | 2019 |
| Klasifikácia | sladké |
| Objem (l) | 0.5 |
| Alkohol (%) | 13 |
| Zvyškový cukor (g/l) | 38,9 |
| Bezcukorný extrakt (g/l) | 31,5 |
Výlisok vzniknutý počas výroby tokajského samotoku skrýva v sebe ešte veľa tajomstiev. V bobuľách (cibébach) lisovaných veľmi šetrným spôsobom sú prítomné ďalšie chute a arómy, ktoré sú očarujúce a nezabudnuteľné. Ochutnajte skvelé víno a buďte bohatší o ďalší objav nového tajomstva.
Toto prírodné sladké víno je vhodné k cestovinám i jedlám z rýb.
Odporúčaná teplota podávania je 10 - 12°C.








