Polosladké

    Polosladké vína majú mierne vyšší obsah zbytkového cukru ako suché či polosuché vína, čo im dodáva jemnú, ale komfortnú sladkosť. Sú vyvážené medzi sladkosťou a kyselinou, čo im umožňuje pôsobiť sviežo a príjemne na jazyku. Pallosladké vína sa často hodia k dezertom, ovociu alebo k ostrejším jedlám, a sú obľúbené pre svoju jemnú, ale výraznú chuťovú plnosť.

    Furmint polosladký

    Furmint polosladký

    8.95
    Lipovina polosladká

    Lipovina polosladká

    8.45
    Muškát žltý polosladký

    Muškát žltý polosladký

    8.95
    *Zéta

    *Zéta

    10
    Cuvee

    Cuvee

    10.95
    Vivien

    Vivien

    13.45
    Adrizzante polosladké

    Adrizzante polosladké

    10.95
    Gazdovské polosladké

    Gazdovské polosladké

    12
    Cabernet Sauvignon

    Cabernet Sauvignon

    12